Christina Beckman
Tilskæring og Skrædderi

Har arbejdet for Pierre Cardin i Paris, Chefdesigner for Gilcodan/Rufferty, konsulent for flere institutioner og haft eget firma (Christina Beckman).

Anne Sofie Madsen
Research og Modetegning

Uddannet under John Galliano for Dior, og har tidligere arbejdet for Alexander McQueen. Debuterede under London Fashion Week i 2010.

René Gurskov
Koncept og Designproces

Har været designer for Vans Scandinavia, Designassistent for Chr. Wolf i Paris, Illustrator hos RMG-Presse Paris og medstifter af firmaet InCircus.

Marianne Scott-Hansen
Trendprojekt og Styling

CO-founder af firmaet Daughters Of Style. Har skabt smykker for bl.a. Klarlund, Lund Copenhagen, og har udstillet for Royal Copenhagen.

Trine Guldager
Materialeeksperimentering

Har bl.a. arbejdet som designer og konceptudvikler for Saga Furs, og er uddannet fra Central Saint Martins (Master Fashion Menswear).

Charlotte Østergaard
Couture og Idéoplæg

Har afholdt en lang række udstillinger i både ind- og udland og har egen butik i KBH (Charlotte Østergaard Copenhagen).

Manabu Kaminaga
Tilskæring og Drapering

Har været designer for Saga Furs, Mønsterdesigner for day Birger ét Mikkelsen og Baum und Pferdgarten. Uddannet fra Bunga Fashion College (Tokyo).

Helle Nygaard
Computerdesign

Har arbejdet for de danske brands InWear, Matinique, Mads Nørgaard samt Verner Panton og har derudover eget firma (Trapez).

Annemarie Franck
Bæredygtighed og Materialelære

Har været designer for Part Two (IC Company), Freelance designer for legetøjsfirmaet LEGO og har eget firma (FRANCK OG FISCHER).

Kis Langeland
Konstruktion

Har arbejdet for WHIITE og DR, har hjulpet en lang række danske designere op til modemesser i Paris og har eget firma (KisLa).