INTRODUKTION

En frisk måde at lære mønsterkonstruktion trin for trin. Modelkonstruktion er kommunikation mellem design og produktion.

Konstruktion af mønstre er bindeleddet mellem det kreative design og den fysiske formgivning af modeller. Tilskæringskurset formidler grundlæggende teknikker og indsigt i konstruktion af grundmønster i samspil med kreativt design. Der vil blive arbejdet med grundmønstre til nederdel og overdel. Herudover formidler kurset kendskab til forskellige variationer.

Grundlæggende teori omkring modeludvikling bliver gennemgået og du fremstiller selv din egen nederdels- og overdelsgrundform i papir og opsyet i stof. Variationer over grundformen bliver gennemgået og du får mulighed for at lave et mønster efter dit eget design.

UDBYTTE

Du undervises i følgende:

  • Måltagning og målskema
  • Tilskæring af nederdelsgrundform - opsyning og tilretning
  • Variationer over nederdel
  • Tilskæring af overdelsgrundform - opsyning og tilretning
  • Variationer over overdelsgrundform
  • Produktionsmønster gennemgåes med sømrum og afmærkninger

PRIS OG BETALING

Kursuspris kr. 2.400,00 eksklusiv materialer. Depositum på kr. 500,00 ved tilmelding, som kan overføres til konto nr. 2191 0102 303083.

Tilmeld dig ved udfyldning af tilmeldingsformen i højre side, hvorefter en bekræftelse vil blive fremsendt via mail eller telefon i løbet af få dage. Tilmelding kan desuden ske på tlf. 33130926 mellem kl. 9.00-14.00 alle hverdage.


KURSUSSTART

Kursusstart for dette kursus kan findes på vores nye hjemmeside www.safd.dk

Find det valgte kursus i menuen, hvor det ligeledes er muligt at tilmelde sig.