Margit Brandt

Margit Brandt

Head Designer, Margit Brandt

Den danske modebranches førstedame startede i 1966 sit eget designfirma, og har siden revolutionerede den modeverden ved at sætte Margit Brandt Design på det internationale verdenskort.

Susanne Rützou

Susanne Rützou

Head Designer & Boutique, Rützou

Et af de største navne på den danske modescene. Har tidligere arbejdet for Bruuns Bazaar og Birger Christensen inden hun startede sit eget brand, som siden har vundet en lang række designpriser.

Benedikte Utzon

Benedikte Utzon

Head Designer, Est. 1995

Har designet for Kronprinsesse Mary og Dronning Margrethe, og har tidligere været chefdesigner for Dranella samt sit eget mærke Benedikte Utzon og har vundet Smirnoff International Fashion Award.

Henriette Zobel

Henriette Zobel

Head Designer, Pure Heart

Har i over 10 år været en af dansk modebranches førende designere med designfirmaet Pureheart by Henriette Zobel. Har derudover tidligere været fotomodel for bl.a. Pierre Cardin.

Trice Tomsen

Trice Tomsen

Founder, Elite Copenhagen

Grundlagde det første danske model modelbureau, Elite Copenhagen, der har fostret kendte modeller til ind- og udland. Modtog i 2008 æresprisen Årets Respekt til DANSK Fashion Awards.

Bente Lundquist

Bente Lundquist

Founder, Scoop Models

Grundlægger af det internationale modelbureau Scoop Models. Har derudover arbejdet som stylist for diverse modemagasiner og været model for den legendariske fotograf Helmut Newton.

Lin Utzon

Lin Utzon

Designer & Artist, Lin Utzon

Har som kunsthåndværker og tekstildesigner sat sit præg på alt fra kostumer til Den Kongelige Ballet til vægudsmykninger i Københavns Lufthavn samt filigranserien for Rosendahl.

Prinsesse Benedikte

Prinsesse Benedikte

Princess of Denmark

Margrethe-Skolen har haft den glæde og ære at uddanne Hendes kongelige Højhed Prinsesse Benedikte, som siden har bevaret sin tilknytning til Margrethe-Skolen, som skolens protektrice.

Bitte Kai Rand

Bitte Kai Rand

Head Designer, Bitte Kai Rand

Grundlagde i 1981 sit eget designfirma, som i dag er et af Danmarks stærkeste modehuse med sin rige historie og sine innovative projekter. Har i dag butikker i hele Europa.

Rikke Ruhwald

Rikke Ruhwald

Head Designer, Sonya Rykiel

Har arbejdet for store navne som Sonia Rykiel, Christian Lacroix, Martine Sitbon, Jean Charles de Castelbajac samt de danske brands Day Birger ét Mikkelsen og Billyboy.

Lene Sand

Lene Sand

Creative Director, SAND

Grundlagde i 1981 modehuset SAND sammen med sin mand, Søren Sand, som sidenhen har været et af danske modes største designvirksomheder i både ind- og udland.

Rikke Wienmann

Rikke Wienmann

Head of Design, Day Birger et Mikkelsen

Har bl.a. arbejdet som designer for Levi's i USA, Storbritanien og Belgien og har derudover været chef designer for Noir, designer for Acne. Arbejder i dag for Day Birger et Mikkelsen

René Gurskov

René Gurskov

Head Designer, InCircus

Har med designfirmaet InCircus været favorit blandt de unge og trendy i både Danmark og især i Asien. InCircus har desuden figureret i det amerikanske modemagasin ELLE.

Liv Barfoed

Liv Barfoed

Stylist & Designer, PR Studiet

Er Danmarks første mode stylist, og har ejet PR Studiet, som har afholdt modeshows med CPH Vision, Noa Noa, Triumph, Magasin du Nord, Georg Jensen og Saga Furs.

Sysser Ginsborg

Sysser Ginsborg

Head Designer & CO-Owner, Deres

Er medejer af den succesfulde virksomhed Deres, og var tidligere chefdesigner for koncernen, hvor hun gjorde Deres-designet til en international eksportsucces.

Mugge Kølpin

Mugge Kølpin

Head Designer, Mugge Design

Efter at have arbejdet for Jean Voigts modesalon i 1963-64 startede Mugge Kølpin sit eget designfirma under navnet Mugge Kølpin. Var derudover medlem af Exportgruppen 69.

Prinsesse Elisabeth

Prinsesse Elisabeth

Princess of Denmark

Margrethe-Skolen havde den glæde og ære at uddanne Hendes kongelige Højhed Prinsesse Elisabeth fra 1954 til 1956, før hun blev ansat i Udenrigsministeriet.

Anne Vest

Anne Vest

Head Designer, Anne Vest

Er ejer af designfirmaet og pelshuset Anne Vest. Har været nomineret til titlen bedste nye designer af magasinet Costume, og har fået prisen som en af de ti mest interessante nye designere i Paris.

Rosita G. Skjelmose

Rosita G. Skjelmose

Designer, Oh! By Kopenhagen Fur

Tidligere vinder af designkonkurrencen Den Gyldne Pelsnål, og har derudover deltaget i Vogue Muuse Contest, Arbejder i dag som buntmager og designer for Oh! by Kopenhagen Fur.

Dianna Opsund Bay

Dianna Opsund Bay

Head Designer, Annhagen

Har tidligere arbejdet for Vivienne Westwood og grundlagde senere designfirmaerne Annhagen og OPSUNDBAY, og har lige siden været en af de stigende stjerner i den danske modebranche.

Selcuk Kaya

Selcuk Kaya

Director & Owner, KayaGroup

Kaya Group ejer luksus brand koncept butikker bl.a. BOSS women, HUGO BOSS, Zegna, Ralph Lauren, POLO Ralph Lauren, Armani Collezioni. Er derudover medejer af multibrandbutikken Suite.

Ghazal Samii

Ghazal Samii

Stylist, Style Council

Moderedektør på DANSK Magazine, stylist på Style Council og har været freelance stylist på talrige internationale kampagner. Har derudover været Creative Editor på et Marie Claire photoshoot.

Sysser Zachau

Sysser Zachau

Commercial Director, Birger Christensen

Har i mere end 22 år arbejdet for luksus-butikken Birger Christensen, hvor hun blandt andet har haft stillinger som Butiksmanager, Indkøbschef og Kommerciel Direktør.

Per Christian Brath

Per Christian Brath

Creative Assistant, Missoni

Har været designassistent i Norge, og haft udstilling i Malmö. Er bosiddende i Milano, hvor han arbejder for det verdenskendte modehus Missoni.

Louise Eeg

Louise Eeg

Head Designer, Louise Eeg

Producerer smykker, lædervarer, accessories og tøj til et kvalitets- og designbevidst dansk og internationalt publikum. Har tidligere haft tøjmærket Gratia.

Marlene Voigt

Marlene Voigt

Head Designer, VoigtCPH

Står bag designfirmaet VoigtCPH, og er medstifter af firmaet Nur Rock, der designer, producerer og sælger tøj til moderne og livsstilsbevidste kvinder.

Marie Sand

Marie Sand

Marketing Director, SAND

Har arbejdet som stylist og er i dag PR-ansvarlig i forældrene Lene og Søren Sands modefirma SAND. Lene Sand har ligesom datter Marie gået på Margrethe-Skolen.

Anna Louise Wilk

Anna Louise Wilk

Creative Director, Anna-Louise Wilk

Er indehaver af sit eget designbrand med produktion i Danmark samt fokus på bæredygtige materialer, og har ligeledes deltaget ved modemesser i både ind- og udland.

Martin Mitchell

Martin Mitchell

Stylist, Jack & Jones

Arbejder som stylist for det internationalt anerkendte danske brand Jack & Jones, og er derudover grundlægger af modemagasinet Less Magazine med fokus på slow fashion.

Mette Ringsmose

Mette Ringsmose

Store Manager, Saint Tropez

Har været salgsassistent for Philosophy Blues Original, designassistent for Pure Kids og har sidenhen været Store Manager for Molo og Saint Tropez.

Vicky Hoffbeck Nielsen

Vicky Hoffbeck Nielsen

Design Manager, Oill

Har arbejdet som account manager for den australske virksomhed Quiksilver. Har derudover arbejdet som designer for brands såsom Pulz Jeans og Phobia.

Trine Hjorth

Trine Hjorth

Designer, Hummel International

Har arbejdet som designer for modevirksomheden Ticket to Heaven, og er i dag ansat hos det danske sports- og modetøjsfirma Hummel International.

Jesper Jensen

Jesper Jensen

Creative Director, JSPR Jensen

Ejer og stifter af virksomheden JSPR JENSEN, som kreere highend mode for den kvalitetsbevidste og stilsikre kvinde.

Eva Helmbæk

Eva Helmbæk

Stylist, Modemagasinet IN

Har arbejdet som freelancestylist for blandt andet Modemagasinet IN, Kopenhagen Fur, ArtPeople, Femina, Benedikte Utzon samt modefirmaer hos Egmont.

Roxana Wegener

Roxana Wegener

Owner, Fashionistas

Har i mere end 10 år arbejdet som Scandinavian Manager for Mulberry i Danmark, samt stået for engrossalg i hele Skandinavien. Ejer i dag virksomheden Fashionistas.

Birgitte Kromphardt

Birgitte Kromphardt

Visual Merchandising Director, Georg Jensen

Har arbejdet som Visual Merchandiser hos Diesel og Gruppo Coin, samt Visual Merchandiser Director hos Dyrberg/Kern og Georg Jensen.

Anne Brenting

Anne Brenting

Designer, Soaked in Luxury

Har været ansat som salgskonsulent hos PUMA, og har været designassistent hos IC Companys på mærkerne O by Isabell Kristensen og designer for Soaked in Luxury.

Katja Camilla Gjærum

Katja Camilla Gjærum

Designer, USG Brands

Har blandt andet designet for store firmaer som Le Coq Sportif, Hummel, Maui, Ellesse, Diadora, Champion, Cars samt Lotto, og har i dag sit eget designfirma.

Maria Kirkeby

Maria Kirkeby

Head Designer, Little Juno

Fik sammen med Camilla Muus job hos samme danske designvirksomhed inden for high fashion-damemode, og lancerede herefter børnetøjsmærket Little Juno.

Camilla Muus

Camilla Muus

Head Designer, Little Juno

Fik sammen med Maria Kirkeby job hos samme danske designvirksomhed inden for high fashion-damemode, og lancerede herefter børnetøjsmærket Little Juno.

Anne Schreiber

Anne Schreiber

Designer & Buyer, Iceman

Har arbejdet som designer og indkøber for det internationalt kendte modefirma Iceman, og arbejder i dag som indkøber hos Seeland International.

Veronica Sarah Neuhard

Veronica Sarah Neuhard

Creative Director, SarahNeuhard

Har tidligere arbejdet for David Andersen og Kristian Aadnevik. Er i dag Creative Director for sit eget brand med bopæl i Los Angeles, Hollywood.

Pernille Lauring

Pernille Lauring

Designer, Noa Noa

Har været designer for et af danmarks største modevirksomheder Day Birger ét Mikkelsen, samt designer for det verdensomspændte modefirma Noa Noa.

Jannie Baltzer

Jannie Baltzer

Owner, Jannie Baltzer Couture Headpieces

Startede i 2009 sit eget mærke Jannie Baltzer Couture Headpieces, der skaber håndlavet unikke og luksuriøse headpieces.

Kristine Iversen

Kristine Iversen

Designer, Bestseller

Har i mere end 10 år arbejdet som modedesigner for den danskejet internationalt orienteret virksomhed Bestseller for mærket Vero Moda.

Michelle Wadskjær

Michelle Wadskjær

Designer, 2ND ONE

Har bl.a. været i praktik hos A Question Of. Har derudover arbejdet for modevirksomhederne Black Secret, Envii, FIVEUNITS og er i dag designer for 2ND ONE.

Helle Jørgensen

Helle Jørgensen

Owner, Damernes Magasin

Har tidligere arbejdet for Bestseller, By Groth, KOLBY Co., Bloggers by Choice og ejer i dag tøjbutikken Damernes Magasin i København.

Sofie Vestergård

Sofie Vestergård

Creative Director, Influence By Vision

Har været kreativ direktør og ejer af Designers Vision, designassistent og produktionsmanager for Kudibal samt designassistent for Stories by Rikkemai.