INTRODUKTION

Har du lyst til at fokusere på patchwork, application, lommedetaljer, stropper, kanter, foer, og arbejde med en kombination af gamle og nye materialer? Her kan du kombinere dine gamle jeans eller din ynglingskjole i silke med et nyt stykke stof eller en hørdug fra din bedstemor. Målet med kurset er at lave et eller flere stykker unika ynglingstøj i bæredygtigt design og materiale.

Kurset hjælper dig med at forme dine ideer til virkelighed, så de passer præcis til dig og din krop. Du vil lære at lave et enklet kimono mønster ud fra firkanter og kiler. Du lærer ligeledes, hvordan man syr, så du opnår et professionelt resultat. Vi vil sammen gennemgå, hvor det er hensigtsmæssigt at placere de valgte detaljer eller snit på kroppen.

Der vil være grundig vejledning i størrelse, materialer og sytekniske detaljer, så du opnår et resultat, der svarer overens med dine ideer. Kurset går i dybden med finessen, du vil skulle lave flere prøver for hver finish for at opnå et flot resultat i de valgte stoffer.

UDBYTTE

Du undervises i følgende:

  • Upcycling af materialer.
  • Materialelære: gennemgang af kvaliteter og deres samspil.
  • Grundlæggende forståelse for kroppens former.
  • Mønsterforståelse og tilretning.
  • Syning af modeller og detaljer på maskine og i hånden.

PRIS OG BETALING

Kursuspris kr. 3.200,00 eksklusiv materialer. Depositum på kr. 500,00 ved tilmelding, som kan overføres til konto nr. 2191 0102 303083.

Tilmeld dig ved udfyldning af tilmeldingsformen i højre side, hvorefter en bekræftelse vil blive fremsendt via mail eller telefon i løbet af få dage. Tilmelding kan desuden ske på tlf. 33130926 mellem kl. 9.00-14.00 alle hverdage.


KURSUSSTART

Kursusstart for dette kursus kan findes på vores nye hjemmeside www.safd.dk

Find det valgte kursus i menuen, hvor det ligeledes er muligt at tilmelde sig.