INTRODUKTION

Kreativ modedesign med Adobe Illustrator. I dag ønsker modeindustrien kreative folk, som kan kommunikere deres idéer hurtigt og flot på computer. Kursister vil lære, hvordan de laver en arbejdstegning med Illustrator, som kan bruges til at sende ud til produktion sammen med målskema, farvekort og mønstermaling til digital print.

Ved hjælp af Adobes undervisningsmateriale som udgangspunkt, vil vi hjælpe dig med at blive fortrolig med Illustrator. På kurset vil der arbejdes med oprettelse af illustrationer ved hjælp af forskellige værktøjer, mens kursets primære fokus er på beklædnings-genstande, design og konstruktion, tekstilers overflader og mode grafik.

Deltagere skal selv medbringe bærbare PC eller Mac med programmet Adobe Illustrator.

UDBYTTE

Du undervises i følgende:

  • Oprettelse af grundformer
  • Værktøjer
  • Illustrationer
  • Mønsterpensler
  • Farveudvikling

PRIS OG BETALING

Kursuspris kr. 1.600,00 eksklusiv materialer. Depositum på kr. 500,00 ved tilmelding, som kan overføres til konto nr. 2191 0102 303083.

Tilmeld dig ved udfyldning af tilmeldingsformen i højre side, hvorefter en bekræftelse vil blive fremsendt via mail eller telefon i løbet af få dage. Tilmelding kan desuden ske på tlf. 33130926 mellem kl. 9.00-14.00 alle hverdage.


KURSUSSTART

Kursusstart for dette kursus kan findes på vores nye hjemmeside www.safd.dk

Find det valgte kursus i menuen, hvor det ligeledes er muligt at tilmelde sig.