INTRODUKTION

Med kurset Illustrator (Avanceret) er en fortsættelse af vores oprindelige Illustrator kursus, hvor kursisterne vil få en dybere fortståelse og læring af Adobe Illustrator. Deltagerne vil bl.a. lære mere om opbygning af Model Bibliotek samt Trim Bibliotek i Illustrator, som kan skabe en ny dimension til brugen af programmet. Samtidig vil effekter og design detaljer blive gennemgået, med fokus på at skabe et bedre slutprodukt.

Ved hjælp af Adobes undervisningsmateriale som udgangspunkt, vil vi hjælpe dig med at forbedre dine evner og færdigheder med Illustrator. På kurset vil der arbejdes med oprettelse af illustrationer ved hjælp af forskellige værktøjer, mens kursets primære fokus er på beklædnings-genstande, design og konstruktion, tekstilers overflader og mode grafik.

Deltagere skal selv medbringe bærbare PC eller Mac med programmet Adobe Illustrator.

UDBYTTE

Du undervises i følgende:

  • Opbygning af Model Bibliotek
  • Design detaljer
  • Effekter
  • Opbygning af Trim Bibliotek
  • Design kommunikation

PRIS OG BETALING

Kursuspris kr. 1.600,00 eksklusiv materialer. Depositum på kr. 500,00 ved tilmelding, som kan overføres til konto nr. 2191 0102 303083.

Tilmeld dig ved udfyldning af tilmeldingsformen i højre side, hvorefter en bekræftelse vil blive fremsendt via mail eller telefon i løbet af få dage. Tilmelding kan desuden ske på tlf. 33130926 mellem kl. 9.00-14.00 alle hverdage.


KURSUSSTART

Kursusstart for dette kursus kan findes på vores nye hjemmeside www.safd.dk

Find det valgte kursus i menuen, hvor det ligeledes er muligt at tilmelde sig.