INTRODUKTION

Du har designet en god prototype, hvordan får du gradueret den i forskellige størrelser og hvilke overvejelser ligger der bag? Kurset er en blanding af teori, refleksion og praktiske øvelser.

Lær hvordan du udvikler forskellige størrelser 36-46 eller S-XL ud fra et grundmønster. I dag foreligger der store undersøgelser af kvinder og mænds mål og proportioner. Disse analyser og målskemaer danner grundlag for gradueringsregler.

Der bliver arbejdet ud fra målskemaer og gradueringsmetoden afprøves på forskellige modeller. Du er velkommen til at medbringe egne mønstre til graduering. Kurset er for deltagere, der kender til modelkonstruktion.

UDBYTTE

Du undervises i følgende:

  • Graduering af grundforme
  • Graduering på målskemaer
  • Overvejelser omkring størrelser og målgrupper
  • Spring og fordeling af gradueringspunkter
  • Produktionsmønster med graduering gennemgåes

PRIS OG BETALING

Kursuspris kr. 1.200,00 eksklusiv materialer. Depositum på kr. 400,00 ved tilmelding, som kan overføres til konto nr. 2191 0102 303083.

Tilmeld dig ved udfyldning af tilmeldingsformen i højre side, hvorefter en bekræftelse vil blive fremsendt via mail eller telefon i løbet af få dage. Tilmelding kan desuden ske på tlf. 33130926 mellem kl. 9.00-14.00 alle hverdage.


KURSUSSTART

Kursusstart for dette kursus kan findes på vores nye hjemmeside www.safd.dk

Find det valgte kursus i menuen, hvor det ligeledes er muligt at tilmelde sig.