INTRODUKTION

Drapering/formgivning på gine er en unik måde at skabe nye former og volumer på og samtidig udvikle forståelse for krop og materiale. Kurset giver kendskab til drapering samt metode og redskab og omfatter teori og øvelser indenfor denne kreative arbejdsproces.

Drapering er en innovativ og meget kreativ metode at skabe mønstre på, og bruges ofte af designere - specielt i couture. Mønstre er skabt ved hjælp af en tredimensionel tilgang til materialet i en beklædningsgenstand. Denne metode hjælper designere til hurtigt at se udviklingen og visuelle effekter af en specifik stil.

De grundlæggende elementer i drapering vil blive lært, og praktiseret på dette kursus, og du vil derefter have mulighed for at udvikle dit eget draperings projekt, eller drapere dit eget design baseret på de færdigheder og teknikker du har lært under forløbet.

UDBYTTE

Du undervises i følgende:

  • Grundlæggende teknikker indenfor drapering
  • Drapering af overdel, kraver og ærmer
  • Transformering af overdelsgrundform
  • Drapering kun ved brug af læg, rynk og snit
  • Manipulation og forvandling ved kreativt brug af forskellige teknikker
  • Færdiggørelse og præsentation

PRIS OG BETALING

Kursuspris kr. 2.200,00 eksklusiv materialer. Depositum på kr. 500,00 ved tilmelding, som kan overføres til konto nr. 2191 0102 303083.

Tilmeld dig ved udfyldning af tilmeldingsformen i højre side, hvorefter en bekræftelse vil blive fremsendt via mail eller telefon i løbet af få dage. Tilmelding kan desuden ske på tlf. 33130926 mellem kl. 9.00-14.00 alle hverdage.


KURSUSSTART

Kursusstart for dette kursus kan findes på vores nye hjemmeside www.safd.dk

Find det valgte kursus i menuen, hvor det ligeledes er muligt at tilmelde sig.